در گرماگرم نوشتارهای نظری پیرامون چیستی و چگونگی مطالعات مدیریت اسلامی، جای خالی حلقة وصلی حس میشد که بتواند پژوهشگران این عرصه را از سردرگمی عملی میان خیل قابل توجه نظریات پراکنده در این باره نجات دهد و آنها را پیرامون سامانهای منسجم در خصوص نظریهپردازی مدیریت اسلامی گرد آورد. این مقاله متکفل چنین رسالتی است و در این راستا به سامانة معرفتی همتکاملی دیالکتیک اسلامی (هدا) نائل آمده است. این سامانه اسلامی بودن خود را وامدار گذار مسئله از ذهن مؤمنپژوهشگر، ساختار درونی معرفت از حیث کاربست منابع معرفتی گوناگون مقبول اسلام، در مقام ثبوت و ایجاد زمینه برای محاورة بروندادهای روششناسیهای مختلف در پاسخ به مسئله، در مقام اثبات و کاربست خروجی سامانه توسط دستاندرکار مؤمن است. همچنین، فرآیند تخیل نظاممند مؤمنپژوهشگر در مقام ثبوت و نیز بهرهگیری از روششناسیهای پژوهشی متناسب با نوع مسئله برای مواجهه با داوری در دو ساحت اثباتی و همآوردی نظریه، سببساز وصف همتکاملی دیالکتیک در تسمیة آن شدهاند.
هادوینژاد, مصطفی. (1396). سامانه معرفتی «همتکاملی دیالکتیک اسلامی (هدا)» با تأکید بر مطالعات مدیریت اسلامی. روش شناسی علوم انسانی, 23(92), 77-102.
MLA
مصطفی هادوینژاد. "سامانه معرفتی «همتکاملی دیالکتیک اسلامی (هدا)» با تأکید بر مطالعات مدیریت اسلامی". روش شناسی علوم انسانی, 23, 92, 1396, 77-102.
HARVARD
هادوینژاد, مصطفی. (1396). 'سامانه معرفتی «همتکاملی دیالکتیک اسلامی (هدا)» با تأکید بر مطالعات مدیریت اسلامی', روش شناسی علوم انسانی, 23(92), pp. 77-102.
VANCOUVER
هادوینژاد, مصطفی. سامانه معرفتی «همتکاملی دیالکتیک اسلامی (هدا)» با تأکید بر مطالعات مدیریت اسلامی. روش شناسی علوم انسانی, 1396; 23(92): 77-102.