به گمان نویسنده مدعیان نادرستی روش کمّی و جایگزینی روش کیفی برسه فرض اساسی تکیه کردهاند. فرض اول اینکه روشهای کمّی و کیفی در مقابل یکدیگر قرار گرفتهاند. فرض دوم این است که روشهای کیفی در پژوهش جایگاه برتری از روشهای کمّی دارند. و فرض سوم اینکه برای حل مسایل پیچیده علوم انسانی فقط باید از روشهای کیفی استفاده کرد. در این مقاله ضمن بررسی و نقد سه فرض یاد شده، معرفی دو روش تأییدی و اکتشافی در تحقیق کمّی، توصیه شده است که از روشهای تأییدی در پژوهش کمّی استفاده شود. در پایان نویسنده بهرهگیری از روش ترکیبی (درهم تنیده) را پیشنهاد کرده و مبانی فلسفی آن را مورد بحث قرارداده است.
عریضی سامانی, حمید رضا. (1386). سه فرض ضمنی زیربنایی در نفی روشهای کمّی و نقد آن درآمدی روششناختی بر پژوهش درهم تنیده. روش شناسی علوم انسانی, 13(52), 45-65.
MLA
حمید رضا عریضی سامانی. "سه فرض ضمنی زیربنایی در نفی روشهای کمّی و نقد آن درآمدی روششناختی بر پژوهش درهم تنیده". روش شناسی علوم انسانی, 13, 52, 1386, 45-65.
HARVARD
عریضی سامانی, حمید رضا. (1386). 'سه فرض ضمنی زیربنایی در نفی روشهای کمّی و نقد آن درآمدی روششناختی بر پژوهش درهم تنیده', روش شناسی علوم انسانی, 13(52), pp. 45-65.
VANCOUVER
عریضی سامانی, حمید رضا. سه فرض ضمنی زیربنایی در نفی روشهای کمّی و نقد آن درآمدی روششناختی بر پژوهش درهم تنیده. روش شناسی علوم انسانی, 1386; 13(52): 45-65.