هویت یافتگى نسل جوان در یک جامعه مى تواند آن ها را در تصمیم گیرى ها و چالش هاى مهم زندگى یارى کند و در کاهش مشکلات روحى و روانى نقش بسزایى داشته باشد. به نظر مى رسد مفاهیم دینى با پرداختن به پرسش هاى اساسى زندگى در شکل گیرى این پدیده و جهت دادن به ابعاد مختلفِ آن مؤثر است. با توجه به این که رشد شناختى نوجوان و بهره مندى او از مهارت تفکر انتقادى یک عامل بسیار مهم در ارزیابى افکار و باورهاى مختلف عرضه شده توسط اطرافیان، رسانه ها و وسایل ارتباط جمعى است، این سؤال مطرح مى شود که داشتن این مهارت چگونه مى تواند به نوجوان در پذیرش باورها و نیز شکل گیرى هویت دینى کمک کند و آیا صرف بهره مندى از تفکر انتقادى براى این امر مهم کافى است؟ در این مقاله با بررسى مفاهیم هویت، هویت دینى و تفکر انتقادى سعى مى کنیم این موضوع را مورد بررسى قرار دهیم و به کاربرد این مباحث در مشاوره ى نوجوانان اشاره اى داشته باشیم.
جوادزاده شهشهانى, افسانه. (1383). تفکر انتقادى و دین دو عامل مهم در شکل گیرى هویت و مقابله با بحران هاى روانى و اجتماعى. روش شناسی علوم انسانی, 10(41), 57-81.
MLA
افسانه جوادزاده شهشهانى. "تفکر انتقادى و دین دو عامل مهم در شکل گیرى هویت و مقابله با بحران هاى روانى و اجتماعى". روش شناسی علوم انسانی, 10, 41, 1383, 57-81.
HARVARD
جوادزاده شهشهانى, افسانه. (1383). 'تفکر انتقادى و دین دو عامل مهم در شکل گیرى هویت و مقابله با بحران هاى روانى و اجتماعى', روش شناسی علوم انسانی, 10(41), pp. 57-81.
VANCOUVER
جوادزاده شهشهانى, افسانه. تفکر انتقادى و دین دو عامل مهم در شکل گیرى هویت و مقابله با بحران هاى روانى و اجتماعى. روش شناسی علوم انسانی, 1383; 10(41): 57-81.